Нагадаємо, що з 02.08.2021 року розпочала постійний прийом вінничан одна з адвокатів Асоціації – Кізік Ганна Віталіївна у приміщенні офісу Асоціації. Ганна безпосередньо спеціалізується на питаннях ОСББ, ЖКГ, управління будинком, правах та обов’язках керівних органів ОСББ, співвласників та мешканців, стягненні заборгованості, відстоювання прав споживачів у питаннях з монополістами (електрика, вода, газ, тощо.) Окрім того, у Ганни великий успішний досвід роботи з сімейного та цивільного права та у справах ДТП.

З вересня місяця прийом адвокатом буде продовжений, але уже в більш зручний час для громадян. Для співвласників ОСББ нашої Асоціації консультації Адвоката безкоштовні (вам потрібно знати свій особовий рахунок).

Окрім того, у цей же час ви також ви зможете поспілкуватись у відкритих зустрічах із головою правління Асоціації ОСББ Вінниччини, Ельвірою Мрясовою, з питань створення, функціонування ОСББ, управління та прийняття рішень у будинках, в яких не створено ОСББ (консультація безкоштовна)

То ж, з 01 вересня чекаємо на вас:

– з 16:00 до 18:00
– вівторок та четвер

– субота – за попередньою домовленістю

Адреса: м. Вінниця, вул. Пирогова, 4Б, офіс 312, 3-й поверх (приміщення вишенського відділку поліції, вхід зліва будівлі) ; тел./вайбер: 0986593939 ; 0506593900

Розклад на жовтень буде оприлюднений після 25 вересня