Нагадуємо, що в рамках меморандуму про співпрацю між Асоціацією ОСББ Вінниччини та автошколою ПП «Прем’єр-Авто», усі мешканці багатоквартирних будинків, які співпрацюють із Асоціацією, або є її учасниками, та члени їх сімей при проходженні навчання керування автомобілем категорії «В» у ПП «Прем’єр-Авто» отримають подарунковий сертифікат на знижку 10% на повний курс теорії і практики з пальним. Таким чином, вартість складає 9900,00 грн., враховуючи пальне.

Уже близько 15 людей скористались суттєвою знижкою, надзвичайно задоволені форматом навчання, все з більшою впевненістю освоюють правила ПДР та керування автомобілем і уже готуються до складання істипу та отримання водійського посвідчення.


Звертаємо вашу увагу, що подарункові сертифікати та вказана вартість діють ДО 01.09.2021 року. Поспішайте зробити вигідне вкладення або ж чудовий подарунок своїм рідним! Для отримання подарункового сертифікату вам необхідно звернутись за телефоном (098) 659 39 39 – Наталія (є вайбер) до Асоціації ОСББ Вінниччини та підтвердити, що ви мешканець, або ж родич мешканця одного з наших будинків, а саме – необхідно вказати номер особового рахунку співвласника, або ж повну адресу та ПІБ власника квартири чи нежитлового приміщення.

Контактні дані Асоціації: тел.: (098) 659 39 39 – Наталія (є вайбер)
e-mail: aosbb.vinnytsia@gmail.com

За додатковою інформацією звертайтесь безпосередньо до
Автошкола: ПП «Прем’єр-Авто» тел.: (096) 553 05 05 ; (063) 750-55-50
м. Вінниця, вул. І Бойка, 21 (навчання на автомобілях марки BMW)