Раді повідомити, що з 01 березня 2020 року Ельвіра Мрясова, голова правління Асоціації ОСББ Вінниччини, стала регіональною представницею Громадської організації «Всеукраїнська Рада голів ОСББ» у Вінницькій області відповідно за рішенням правління Ради.

ГО «Всеукраїнська Рада голів ОСББ» була заснована у 2017 році, у м. Київ, Юлею Сабатюк – Головою правління Асоціації ОСББ «Лучани» м. Луцьк, яка сьогодні від ОСББ є членом наглядової ради Фонду енергоефективності,  Наталією Олійник, доктор наук з державного управління,  21 років державної служби, очолювала структурні підрозділи, які формували та реалізовували політику реформування у сфері ЖКГ та яка  постійно підтримувала ОСББ , Романою Гученко – Голова правління Асоціації ОСББ «Сумщина» м. Суми.

На сьогодні Всеукраїнська рада голів ОСББ нараховує 13 обласних відокремлених підрозділів  на території України та має статус Всеукраїнська Громадська організація. Мета Всеукраїнської ради – це об’єднати представників ОСББ, Асоціацій ОСББ, ГО, ГС, людей які відстоюють інтереси ОСББ в одну платформу, за допомогою якої на рівні держави будуть відстоюватися права ОСББ, здійснюватися допомога на рівні області через відокремленні підрозділи, напрацьовуватись відповідні зміни до законодавства, постанов та інших документів та реалізовувати напрацювання, представляти ОСББ на кожному рівні від міста до президента.

Рада плідно співпрацює з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України,  Асоціацією міст України, з Фондом енергоефективності, уклавши відповідні меморандуми про співпрацю. Працюючи по різним векторам направлення, наразі залучені фахівці у відповідні робочі групи з різних регіонів України.

Всеукраїнська Рада Голів ОСББ є незалежною, як від політики чи вподобань, так і фінансово. Така позиція повинна утримуватись і надалі для ефективної практичної роботи, а це можливо лише через самозабезпечення.

То ж, Всеукраїнська рада голів ОСББ запрошує до співпраці небайдужих та активних представників ОСББ у Вінницькій області. Лише об’єднавши і разом ми зможемо з гордістю відстоювати права ОСББ, представляти істинні інтереси ОСББ, а кожен з наших членів пишатися залученням до Ради та позитивними результатами роботи!

Для того, аби стати асоційованим членом/членкинею Всеукраїнської Ради Голів ОСББ, представнику (ці) ОСББ потрібно написати заяву, заповнити анкету кандидата в асоційовані члени Ради та направити регіональній представниці у Вінницькій області. Потім рішення щодо включення того чи іншого представника ОСББ буде прийматись Всеукраїнська рада голів ОСББ шляхом поіменного голосування.

Зв’язатись із регіональною представницею можна

тел.:                  +380 98 659 39 39

ел.адреса:         e.mriasova.vinnitsa@gmail.com

сторінка ФБ:  https://www.facebook.com/pg/Elvira.mriasova.vinnitsa